hallitus-jasenet

Liity jäseneksi

Olemme ei-uskonnollisten, vapaa-ajattelun ja maallisten maahanmuuttajien yhdistys, joka vapaasti keskustelee ja jakaa ajatuksia keskenään. Maallisten maahanmuuttajien yhdistyksessä suurin osa aiheista koskee yleensä maahanmuuttajien, turvapaikanhakijoiden, uskonnon, tasa-arvon ja demokratian tilannetta. Kannustamme myös terveellistä ja rikasta sosiaalista keskustelua, joka hyödyttää jokaista jäsentä.

Liity järjestöön

Hyväksymme yhdistyksessämme kaikki, jotka haluavat liittyä. Sinun tarvitsee vain täyttää jäsenyyslomake ja antaa koko nimesi, aktiivinen sähköpostiosoitteesi, voimassa oleva henkilötunnus, puhelinnumero, kotiosoite ja lyhyt esittely itsestäsi. 

Normaali jäsenyys kuukaudessa maksaa 10 euroa, kun taas tukijäsenen hinta maksaa 20 euroa. 

Jos haluat vain tukea taloudellisesti, on suositeltavaa liittyä tukevana jäsenenä. 

Voit myös liittyä Facebook-ryhmämme https://www.facebook.com/groups/1524473454528676/. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on noudattaa ryhmän sääntöjä tekemät ylläpitäjät. Noudata seuraavia sääntöjä:

  • Ole ystävällinen ja kohtelias. Osallistu keskusteluja kunnioittavasti
  • Kiusaamisen muotoa ei sallita. Loukkaavat huomautukset rodusta, uskonnosta ja seksuaalisesta suuntautumisesta eivät myöskään ole sallittuja
  • Markkinointi, roskaposti ja merkityksettömät linkit ovat kiellettyjä
  • Kunnioita kaikkien yksityisyyttä. Kaikkien on jaettava keskinäinen luottamus ja kunnioitus
  • Sääntöjen noudattamatta jättäminen johtaa viestisi poistamiseen 
  • Meemit eivät ole sallittuja 
  • Kaikkia väitteitä olisi tuettava tosiseikkoihin liittyvillä
  • Harjoittele sananvapautta niin kauan kuin ei loukataan, järjestetään tai vääristynyt

Huomautus: Sivun järjestelmänvalvojat voivat poistaa sinut ryhmästä, jos sääntöjä ei noudateta.

Tavoitteemme

Tavoitteenamme on varmistaa, että kaikki keskustelut ovat tosiasioihin perustuvia ja edustavat yhdistyksen arvoja. Tuemme myös ihmisoikeuksia, uskonnonvapautta ja tasa-arvoa.

Meidän arvot

Haluamme varmistaa, että voimme antaa teille valtuudet käydä vakavia keskusteluja ja puhua maahanmuuttajia koskevista kysymyksistä, siitä, kuinka tärkeitä naisten oikeudet ovat ja jokaisen lapsen oikeudesta saada ilmaista koulutusta.

Toimintamme

Interaktiivisten ja sosiaalisten keskustelujen lisäksi osallistumme myös useisiin tapahtumiin ympäri maailmaa tukemaan Suomen kasvavaa liberaalia ja maallista maahanmuuttajaväestöä. 

Kaikki jäsenet yhdistyksen on vapaus lähettää blogeja, opinionated artikkeleita, sosiaalisia ja henkilökohtaisia lausuntoja tietystä asiasta. 

Aiomme myös osallistua suurempiin hankkeisiin ja kansalaisaloitteisiin teidän ja kaikkien jäsenten kanssa! Jotta pysyt ajan tasalla toiminnastamme, voit tilata blogimme antamalla sähköpostiosoitteesi. 

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat yhdistyksen jäsen kommentoida blogi teet, voit helposti ottaa meihin yhteyttä info@sekumamut.fi ja yhdistyksen aktivistit mielellään kommentoida tai tulla vieraana ohjelman. 

Mitä sinä odotat? Täytä lomake, lähetä se meille ja tulla iso osa muutosta.

Theme: Overlay by Kaira
©2020 Suomen sekulaarit maahanmuuttajat RY