F.A.Q

Usein kysyttyä – Usein kysytyt kysymykset

Maallinen maahanmuuttajaliitto on ryhmä, joka on aina mukana Suomen sosiaalipolitiikassa. Tiedämme, että monet ihmiset ovat varovaisia ryhmä kuin meidän ja haluaisimme selventää monia asioita. Jos sinulla on kysyttävää ajankohtaisista tapahtumista tai yhdistyksiemme liike- ja asianajosta, ota meihin yhteyttä tämän verkkosivuston kautta. Ennen kuin teet, katso FAQ täällä.

  1. Onko yhdistys vain maahanmuuttajille?

Ehei! Yhdistys toivottaa suomen alkuasukkaat ja ei-alkuasukkaat tervetulleiksi aatteeseemme! Meillä on monia kannattajia ja jäseniä, jotka tulevat eri taustoista, mukaan lukien kristityt suomalaiset! Me kaikki haluamme kehittää maata tullaksemme avoimemmiksi muille kulttuureille. Jos jaat visiomme, olet tervetullut liittymään meihin!

  1. Miten voin auttaa järjestöä?

Yhdistys harvoin pyytää lahjoituksia, koska emme ole perusta. Liitymme aina keskusteluihin ja levitämme tietoisuutta tietyistä asioista. Jos haluat tukea meitä taloudellisesti, voit liittyä kannattajajäseneksi! Maahanmuuttajien kohtaamien ongelmien tunnustaminen riittää. Jos haluat lisätietoja toimista, joita voit tehdä, liity säännöllisiin kokouksiin. Tiedot julkaistaan tällä sivustolla.

  1. Miten liityn keskusteluun?

Voit liittyä meihin virallisella Facebook-ryhmällämme. Sosiaalisen median alusta on hyvä tapa pysyä ajan tasalla uusimmista uutisista, jotka koskevat järjestöämme tai koko Suomen tilaa. Se auttaa myös, että useimmat ihmiset ovat aktiivisia vain yhdessä sovelluksessa sen sijaan, että siirtyisi toiseen alustaan päivitysten saamiseksi. Voit kommentoida, jakaa linkkejä tai julkaista omaa sisältöäsi niin kauan kuin se liittyy ryhmään.

  1. Missä yhdistys voidaan tavata?

Yhdistyksellä ei ole päämajaa. Voit aina tavata meidät tapahtumissa ja keskusteluissa, joihin järjestämme tai osallistumme. Löydät aikataulumme ja suunnitelmamme Facebookin virallisesta ryhmästä ja sivulta. Voit myös tilata blogiviestimme, jotta voimme lähettää sinulle uutisia suoraan sähköpostiisi.

  1. Haluan yhdistyksen jäsenen kommentoivan uutisia tai arvauksena ohjelmasta.

Hyväksymme ja viihdytämme tällaisia pyyntöjä. Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@sekumamut.fi, joka sisältää kyselysi tiedot. Sähköpostisi perusteella valitsemme täydellisen vapaaehtoisen edustamaan organisaatiotamme.

  1. Olen maallinen maahanmuuttaja / kannattaja tavoitteet yhdistyksen ja haluan julkaista mielipiteeni.

Jos et ole jäsen, älä huoli. Olemme iloisia voidessamme toivottaa asiakkaiden kirjailijoita blogiimme. Olemme myös mielellämme yhteistyötä muiden organisaatioiden kanssa toivoen, että järjestämme menestyksekkäitä tapahtumia.

Theme: Overlay by Kaira
©2020 Suomen sekulaarit maahanmuuttajat RY