Muuttoliikepolitiikka Suomessa

Haluatko muuttaa Suomeen? Seuraavassa on joitakin niiden muuttoliike politiikkaa, josta haluat ehkä tietää enemmän.

Muuttoliike on tapahtunut ihmisten vuosien varrella saada uusi alku eri maassa. Yleensä niiden syyt on saada uusi elämä, uusi työpaikka, tai vain hengittää uutta kulttuuria, joka on aivan erilainen kuin mitä oli tottunut.

Helsingin pääkaupunki Helsinki on luokiteltu yhdeksi maailman siedettävämmistä kaupungeista. Suomi on todellakin tullut ihanteelliseksi asumispaikkansa ansiosta, jossa on upeat maisemat, rauha ja järjestys sekä monia työmahdollisuuksia. 

Maallisten maahanmuuttajien yhdistyksen avulla haluamme auttaa sinua unelmiesi kanssa asumaan Suomessa!

Matkailun vaatimukset

Jos haluat vain vierailla Suomessa, sinun on hankittava sinulta perusvaatimus – Schengen-viisumi. Schengen-viisumin avulla voit vierailla maassa enintään 90 päivää sekä muissa Schengen-viisumin piiriin kuuluvissa maissa.

Perheeseen liittyvä maahanmuutto

Jos sinulla on suomessa asuvia perheenjäseniä, voit halutessasi muuttaa ja asua heidän kanssaan tässä ihanassa maassa. Jos haluat hakea sellaista, sinun on turvattava oleskelulupa perhesiteiden perusteella. 

Schengen-viisumin soveltamisalan tapaan oleskelulupa voi saada sinut vierailemaan Suomessa enintään 90 päivän ajan. Jos kuitenkin asut Suomessa ja haluat saada perheenjäsenen asumaan kanssasi, sinun on pystyttävä varmistamaan, että olet taloudellisesti vakaa, jotta he voivat asua kanssasi.

Työvaatimukset

Jos haluat työskennellä Suomessa, sinun on varmistettava, että osaat lukea, puhua ja kirjoittaa heidän kielellään. On varsin haasteena saada suomessa työpaikka, koska suomalaisille on varmistettava, että he ovat riittävän hyviä tiettyihin tehtäviin. 

Euroopan ulkopuolisten asukkaiden osalta on välttämätöntä, että sinulla on jo työnantaja, joka voi tukea hakemustasi. Yleensä Euroopan ulkopuolisten kansalaisten työllistettävyysaste on korkea tietyissä hyvin palkatuissa työpaikoissa. Näistä työavauksista ovat tykkää kokkeja, sairaanhoitajia ja tietokoneasiantuntijoita. Näitä, erityisesti terveydenhuoltoalan työpaikkoja, voidaan itse asiassa pitää suomen helpoimpana porttina.

Opiskelija Viisumivaatimukset

Suomessa opiskelevien opiskelijoiden on ensin oltava vakuutuksia, jotka voivat kattaa hätäkustannukset. Jos suomessa opiskelu kestää yli 90 päivää, on varmistettava kahden vuoden pituinen oleskelulupa. Jos opintosi voivat kuitenkin olla lyhyempiä kuin 90 päivää, viisumi vaaditaan edelleen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira
©2020 Suomen sekulaarit maahanmuuttajat RY