Sekumamut: Maahanmuuttajan oikeudet, jotka sinun tulisi tietää

Sinun ei tarvitse olla yhden maan kansalainen, jotta sinulla on pääsy ihmisoikeuksiin. Kaikilla tulisi olla pääsy ihmisen peruskorjaukseen. Täällä Sekumamutissa kannatamme jokaisen maahanmuuttajan oikeuksia riippumatta siitä, minkä kansallisuudesta he ovat. 

Jos olet maahanmuuttaja, joka kärsii epäoikeudenmukaisesta kohtelusta, sinun tulee pyytää apua voittoa tavoittelemattomilta järjestöiltä, ​​kuten Sekumamut. Avullamme sinulla on oikeat resurssit näiden ongelmien ratkaisemiseen. 

Lisäksi autamme sinua oppimaan oikeuksista, joihin jokaisella maahanmuuttajalla on oikeus: 

Turvallisuus ja turvallisuus

Laittoman maahanmuuton rangaistus vainoaa edelleen kansallisuuksia, jotka yrittävät ylittää rajat. Esimerkiksi pelkästään Yhdysvalloissa tuhansia rajatylittäviä maahanmuuttajia kohdellaan ankarilla ja epäoikeudenmukaisilla syytteillä, jotka muuttivat heidän elämäänsä ikuisesti. 

Vaikka et olisikaan maan kansalainen, sinulla on aina oikeus turvallisuuteen. Valtiolla voi olla vipuvaikutus siihen, kuinka kauan voit oleskella maassa, mutta heidän pitäisi tehdä karkotus inhimillisillä ja turvallisilla tavoilla. 

Inhimillinen kohtelu pidätyksissä

Maahanmuuttajat joutuvat usein pidätykseen, kun he rikkovat lakeja, erityisesti kansalaisuuden tai maahanmuuton alalla. Tämä voi olla valtioiden laillista tekemistä, mutta niiden on pantava nämä toimenpiteet täytäntöön inhimillisillä tavoilla. Viranomaisten on laitonta vahingoittaa maahanmuuttajia millään tavalla. 

Joitakin maahanmuuttajia kohdellaan edelleen rikollisina ja pidätetään usein vankiloissa. Lisäksi jotkut pidätyskeskukset ovat jopa huonommissa olosuhteissa, koska ei ole olemassa asianmukaisia ​​resursseja, kuten ruokaa, vettä ja vaatteita. 

Asianmukainen prosessi

Vaikka olisit muuttanut laittomin keinoin, sinulla on silti oikeus asianmukaiseen käsittelyyn. Monia maahanmuuttajia on edelleen pidätetty ja karkotettu ilman asianmukaista prosessia. Heidät lähetetään kotimaahan ilman, että tuomari kuuntelee heidän puolustaan ​​eikä asian käsittelyä asianmukaisesti. 

Muuttoliike on monimutkainen ja subjektiivinen asia, johon on puututtava huolellisen ja inhimillisen prosessin avulla. Jokaisen maahanmuuttajan tulisi olla tasavertaisesti edustettuna, samoin kuin se, miten oikeusjärjestelmä edustaa valtion uskollista kansalaista. 

Turvapaikka

Monet maahanmuuttajat lähtevät usein maastaan, koska he hakevat turvapaikkaa. Jotkut näistä maahanmuuttajista ovat pakolaisia ​​sodan kärsimistä maista tai pakenevat sortavia järjestelmiä. Tällaisissa tapauksissa kotiin meneminen on kuolemantuomio. He yrittävät paeta tällaisista epäinhimillisistä ympäristöistä, ja he ansaitsevat kunnollisuuden, vaikka muuttaisivatkin laittomasti. 

Jotkut maat eivät kuitenkaan hyväksy pakolaisia ​​ja jättävät nämä maahanmuuttajat itse. Usein he joutuvat loukkuun maan hämmentävässä oikeusjärjestelmässä ilman mahdollisuutta koskaan saada ihmisarvoista elämää. 

Maahanmuuttajilla on oikeus hakea turvapaikkaa, ja on aivan oikein, että heille annetaan mahdollisuus aloittaa alusta toisesta maasta. 

Perheyhteisö

Oikeus yhdistää perhe on perusoikeus. Tämä tarkoittaa, että olosuhteistasi riippumatta sinua ei pitäisi ottaa pois perheeltäsi. Laillisen oikeutesi on jäädä perheesi luo. Siitä tulee sekava kysymys maahanmuuttajien suhteen. 

Jotkut maat, mukaan lukien Yhdysvallat, karkottivat usein perheenjäseniä, joilla ei ole kansalaisuutta, vaikka he ovat asuneet siellä koko elämänsä. Tämä voi hajottaa perheet ilman turvallisuutta koskaan nähdä toisiaan uudelleen. Sen ei pitäisi koskaan olla näin ja maahanmuuttajilla on oikeus olla perheen kanssa olosuhteista riippumatta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira
©2020 Suomen sekulaarit maahanmuuttajat RY