SeutusanomatMetakuvaus Vakka: Kuinka viihdyttää pandemian aikana

Olemme olleet pandemiatilanteessa lähes kaksi vuotta. Ja useimmilla meistä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin jäädä kotiin. Suurin osa päivittäisistä toimistamme tehdään nyt verkossa. Olitpa sitten töissä, opiskelemassa tai osallistumassa seminaareihin, tablet -laitteesi, matkapuhelimesi ja tietokoneemme ovat kumppaneitamme. 

Aluksi saattaa tuntua hienolta ajatukselta tehdä kaikki sisätiloissa; sinun ei tarvitse kokea liikenteen tukahduttavaa tunnetta ja ruoan ostamisen kustannuksia. Kun pandemia ohittaa, yhä useammat ihmiset tuntevat olevansa yksin. 

Ihmiset kaipaavat seurustelua ja matkustamista. Etsimme tapoja viettää aikaa, ja jos törmäsit tähän artikkeliin, olet todennäköisesti yksi niistä ihmisistä. Älä murehdi enää; Tarjoamme sinulle viisi sisäaktiviteettia viihdyttääksesi sinua. 

Katso suosikkiohjelmasi Suosikkiohjelmien

katsominen on loistava tapa viettää aikaa. Voit myös katsoa katsomasi ohjelmat uudelleen. Ei ole mitään tyydyttävämpää kuin muistella aikoja, jolloin esitys julkaisi tietyn jakson tai kauden. Kun olet siinä, tutustu muihin elokuviin ja televisio -ohjelmiin, jotka herättävät kiinnostusta sinua kohtaan. Älä pidä kiinni tyylilajistasi. Voit pelotella itseäsi katsomalla kauhuelokuvaa, nauraa yksin katsomalla komediaa tai tuntea rakkautta romanttisten elokuvien kautta. 

On olemassa lukuisia suoratoistoalustoja, joilla voit katsella suosikkiohjelmiasi: Netflix, Hulu, HBO Max, Disney+ja paljon muuta. 

Striimaa musiikkia

Jos olet musiikin fani, suosikkitaiteilijoiden ja kappaleiden kuunteleminen voi olla viihdyttävää. Voit jopa yrittää kuunnella muita genrejä. Niin monet lajityypit ovat käytettävissäsi, kuten k-pop, country, EDM, pop, rock, balladi jne. Valinnat ovat rajattomat.

Voit myös kuunnella musiikkia monitoiminnan aikana. Suosittelemme kuuntelemaan soittolistoja, kun tarkistat tai rauhoitat kappaleita juotessasi kahvia. 

Jotkut suoratoistosovellukset, joita voit käyttää, ovat Apple Music, Spotify, Tidal, Pandora, Google Play -musiikki, Youtube Music ja Deezer. 

Ota yhteyttä ystäviisi

Se voi olla tylsää, kun olet yksin, mutta ystävien kanssa puhuminen voi keventää tunnelmaa. Älä pelkää nostaa puhelinta ja soittaa heille tai jopa soittaa videopuhelua ikätovereillesi nähdäksesi kuinka he voivat. 

Kokeile ruoanlaittoa

Jos et ole kokeillut ruoanlaittoa, tämä on oikea aika aloittaa. Kun sinulla on niin paljon aikaa käsissäsi, voit tarkistaa erilaisia ​​reseptejä Internetistä. Ruoanlaitto auttaa myös ymmärtämään maailman kulttuureja, tapoja ja makuja mukavasti kotona.  

Kirjan

lukeminen Lukeminen on paljon enemmän kuin vain tiedon hankkiminen. Voit myös viihdyttää kirjojen laajaa valikoimaa genrejä. Valitse kaunokirjallisuus, romaani, tiede, omatoimisuus, romantiikka, runous ja paljon muuta. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira
©2020 Suomen sekulaarit maahanmuuttajat RY