Auta meitä poistamaan käytäntö lapsiavioliittojen

Kun sinun täytyy ajatella mitään yhdistää sana “lapsi”, ensimmäinen ajatuksesi olisi todennäköisesti leluja tai kouluja. Valitettavasti miljoonat lapset ja teini-ikäiset kantavat nukkea toisaalta ja toisaalta toisaalta toisaalta itkien mustelmasta, jonka he saivat aviomieheltään. Aivan oikein, miljoonat nuoret tytöt joutuvat naimisiin ennen itsenäisyyden ikää. Maallinen maahanmuuttajaliitto on yksi niistä, jotka vastustavat tätä ajatusta ja tästä syystä.

Mikä on “lapsiavioliitto”?

Lasten avioliitto ei ole vain ongelma tytöille. Nuoret pojat kärsivät myös tästä järjestelystä. Nämä lapset joutuvat naimisiin ennen kuin he saavuttavat 18-vuotiaana. Päätökset tekevät usein vanhemmat. Joskus liitto on kahden lapsen välillä, mutta usein se on side lapsen ja aikuisen välillä.

Miksi lapsiavioliitto on edelleen käytäntö?

Ennen kuin hylkäämme ajatuksen lapsiavioliitosta “kauheana tekona”, keskustelkaamme ensin siitä, miksi sitä harjoitetaan. On muutamia syitä, miksi lapsiavioliittoa harjoitetaan ja jopa laillista joissakin maissa. Useimmat päättelisivät, että se on vain pedofiliaa, mutta se ei selitä, miksi vanhemmat suostuvat altistamaan lapsensa tällaiselle piinalle.

Kulttuuri

Monilla kansakunnilla on historia, jossa avioliiton on normi. Monille tämä on pitää perheen onni ja perintö turvassa sukupolvien ajan. Jos sulhanen ja morsian ovat nuoria, niin molemmat perheet voivat nauttia vaurautta ja yhteyksiä pidemmän aikaa. Muut ammattiliitot alkoivat, kun kaksi parasta ystävää lupasi toisilleen, että he järjestävät lapsensa naimisiin.

Tapa varmistaa parempi elämä

Lasten avioliitto on yleisesti harjoiteltu maaseudulla. Tämä koskee myös Afrikan, Etelä-Aasian ja jatkuvasti konfliktien maa-kuntia. Huippumaita, jotka tulevat aina mieleen, ovat Nigeria, Intia ja Syyria. Naimisiin aikaisin on yksi parhaista tavoista lapsille on turvallinen koti ja päivittäin aterian. Joillakin yhteisöillä ei ole myöskään kouluja, joten heillä ei koskaan ollut koulutusta vaihtoehtona.

Epätoivo

Tämä on osa edellistä kohdetta. Se ansaitsi oman valokeilassa korostaa sitä, että monet ihmiset turvautuvat lasten avioliitto selviytymisen taktiikka. Vanhemmat eivät vain suostu järjestelyyn, he usein päätyvät “myymään” lapsensa varakkaille miehille.

Lapsiavioliiton haitalliset vaikutukset

Yhdistys ei ole tätä käytäntöä vastaan, jos sillä ei ole vakavia seurauksia. Jos se olisi todella hyödyllistä kaikille osapuolille, niin tämä ei olisi syytä huoleen. Tosiasia on kuitenkin, että lapsiavioliitto aiheuttaa seuraavia ongelmia mukana oleville lapsille.

Kiinnostuksen menetys koulutuksessa

Islamissa ja muslimimaissa on yhteiskoulutusta ja vain naisille kouluja, mutta tyhjät huoneet ovat edelleen yleisiä. Vaikka nainen löytyy luokkahuoneessa, ne eivät usein kaan toimi hyvin. Tämä johtuu motivaation puutteesta, joka itsessään johtuu todellisuudesta. Alle 14-vuotiaat tytöt tietävät, että heidät pakotetaan naimisiin eräänä aamuna. Jos näin tapahtuu, he lannistuvat osallistumaan kouluihin miehensä tai heillä on velvollisuus, joka tekee niistä liian kiireinen tutkijoille.

Mahdollisuuksien vähentäminen

Lapset menettävät mahdollisuuden jatkaa uraansa, kun he ovat naimisissa. Tämä johtuu osittain siitä, että he ovat menettäneet kiinnostuksensa koulutukseen. Toinen syy on se, että morsiamet joutuvat usein jäämään kotiin eikä seuraamaan unelmiaan. Tämä on aviomiehen asetus, koska he haluavat jonkun hoitavan talon ja keittiön. Toinen syy on ylpeys; He eivät halua naispuolisen puolisonsa olevan heitä parempi patriarkallinen yhteiskunta.

Lukittu köyhyyteen

Koulutuksen puute ja ei mahdollisuuksia. Tämä asettaa nuoren puolison pysymään riippuvaisena toisesta. Jos elättäjä lähtee kotitaloudesta tai kuolee, nuori leski, jolla on lapsia eikä koulutusta, saa palata vanhempiensa luo, mennä uudelleen naimisiin tai löytää matalapalkkaista työtä. Maaseudun patriarkallisessa yhteiskunnassa, jossa lapsiavioliitot ovat yleisimpiä, teini-ikäisiä, joilla on lapsia, kohdellaan hirveästi.

Perheväkivallan ja raiskauksen paremmat mahdollisuudet

Vaikka tyttö on riippuvainen miehestä, hän on hyvin epätodennäköistä pyytää ulkopuolista apua. Hän ei tiedä yhtään paremmin. Hän tietää vain, että tämä mies ruokkii häntä ja lapsiaan, jotta hän ei voi antaa hänen lähteä. Olet lukenut raportteja naisista, jotka tappoivat miehensä, koska he ovat saaneet tarpeekseen. Totuus on, että jokainen tyttö ei ole tarpeeksi rohkea tai vahva edes ajattelemaan sitä. On myös todennäköistä, että he eivät edes tiedä, että nämä tarinat ovat olemassa, vaikka tässä aikakaudella tietoa.

Naisten terveysriskit

Perheväkivallan lisäksi myös teini-ikäiset todennäköisesti kuolevat aikaisin. Heillä ei ole koulutusta tietää, miten huolehtia itsestään tai koska synnytys on liian vaarallista naisille ikänsä. On yleisesti tiedossa, että naiset kärsivät eniten kipua, kun otetaan lapsi. He kokevat myös terveysongelmia, kun he kantavat lasta kohdussaan. Kuvittele nuori tyttö, joka kestää elämänsä vaiheen, joka on vienyt monien aikuisten naisten hengen.

Tapoja lannistaa lapsiavioliittoja

Suomen yhdistystä lukuun ottamatta maailmassa on tuhansia ihmisiä, jotka taistelevat tätä käytäntöä vastaan. Tässä ovat yleiset tavat, joilla nämä ryhmät käyttävät poistaakseen lapsiavioliittojen tarpeen. Jopa sinunkohtainen henkilö voi auttaa tässä asiassa.

Tietoisuus

Sadat lapset, joita ehdotettiin lapsiavioliittoon, pystyivät pakenemaan kohtaloaan, koska lähetyssaarnaajat ovat valistaneet heitä heidän oikeuksistaan ja nuorten kihlauksen vaaroista. Tietenkin perheen ja sulhasen vakuuttaminen oli liian vaikeaa tytölle. Siksi myös opettajien ja asianajajien kaltaisille virkamiehille on tiedotettava siitä, kuka on vaarassa mennä naimisiin. Tuomioistuimen ja koulujen avulla monet lapset pelastettiin ja lain suojeluksessa. Heillä on nyt sopimus, joka kieltää heitä menemästä naimisiin, kunnes he täänvät 18, tai muuten vanhemmat ja sulhanen rangaistaan.

Säätiöt ja apurahat

Koulutus on annettava kaikille paikka, jossa on inhimillinen yhteisö. Lapset, joilla on pääsy korkea-asteen koulutukseen, eivät todennäköisesti käy kauppaa vanhempiensa toimesta. Nämä lapset ovat myös todennäköisesti kasvaa toiveikkaasti ja onnistunut.

Liiketoimintamahdollisuudet ja työllisyys

Vanhempien ei tarvitse pelätä lastensa tulevaisuutta, jos heillä on keinot elää elämäänsä. Jos voisimme lisätä työmahdollisuuksia, he voivat ruokkia omaa perhettään. Vielä parempi, voimme tukea niitä, joilla on yrittäjän mieli. Pienyrityksiä, kuten katuelintarvikkeita ja pientä työvoimaa, olisi kannustettava.

Edut kokonaan poistaa lapsiavioliitto

Lapsiavioliiton käsitteen poistaminen kokonaan ei auta vain mukana olevia lapsia. Tutkimukset osoittavat, että teini-ikäisen raskauden ja velvoitteiden alentaminen voi auttaa koko taloutta kokonaisuutena!

Perheväkivaltaapauksissa on vähemmän

Kuten aiemmin mainittiin, lapset pelastuvat perheväkivaltaa. Tämä surullinen todellisuus vaikuttaa suuresti paitsi lapseen myös koko yhteisöön. Yhteiskunta, jossa perheväkivalta normalisoituu, on yleensä kutoa enemmän myrkyllistä käyttäytymistä tulevissa sukupolvissa. Se on päättymätön sykli, joka voidaan rikkoa vain, jos uhri on vihdoin erotettu väärinkäyttäjä. Jos naisille ja miehille opetetaan varhaisessa vaiheessa, että he voivat kunnioittaa toista sukupuolta ilman tarvetta näyttää valtaa tai riippuvuuksia, voimme luoda maailman, jossa ihmiset osaavat tarjota todellista tukea.

Pieni aikainen kuolema

Raskaus on yksi tappavimmista tiloista naisille. Lapsen kantaminen ja synnytys ovat yleinen huonon terveyden syy. Meidän on annettava lasten kasvaa, kunnes heidän prime ikä 20 + jotta heillä on paremmat mahdollisuudet selviytyä.

Enemmän koulutettuja yksilöitä

Katso teollisuusmaiden tilastot ja huomaa, että suuri osa työvoimasta on naisia. Jos luotamme miehiin vain teollisuutemme selkärankana, optimoimme vain puolet väestöstämme kokonaisvahvuudesta. Naiset voivat täyttää aukon, suorittaa yhtä hyvin, ja monissa tapauksissa paremmin kuin miehet! Voimme valjastaa väestön todellisen voiman vain, jos annamme heidän opiskella sen sijaan, että vangitsimme heidät kotiin loppuelämänsä ajan!

Väestönkasvu on hidasta

Ylikansoitus on laajalti tunnettu ongelma. Se herättää tarvetta koulutusrahastoja, ruokintaohjelmia, ja yhteisön rakennushankkeita. Yksi suurimmista syistä tähän on ei-toivottu raskaus, teini raskaus, ottaa useita lapsia taloudessa, ja raiskaus. Jos voisimme lopettaa lapsiavioliitot, syntyvyys laskisi huomattavasti! Jokaisen sukulinjan on odotettava kaksi vuosikymmentä ennen kuin he kantavat toisen sukupolven perhettään 14 vuoden välein!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira
©2020 Suomen sekulaarit maahanmuuttajat RY